First Hotel Marin

marinI hjertet av Bergen, så nært havnen som du kommer, finner du ærverdige First Hotel Marin. Her kan du overnatte dersom du vil oppleve den autentiske bydelen av Bergen, og være turist i en av Norges vakreste byer. Samtidig er det gode konferansemuligheter, som gjør hotellet til et populært valg for bedrifter!

Om hotellet

First Hotel Marin huser hele 151 rom, og er dermed et av de større hotellene i Bergen. Rommene varierer i standard, fra vanlige enkeltrom til større suiter. Enkelte rom har balkonger og nydelig utsikt over havnen. Felles for alle rommene er trådløst internett, og enkle kjøkkenredskaper som vannkoker og lignende. Ellers holder rommene relativt enkel standard hva interiøret angår, noe som også gjør det noe rimeligere enn mange andre hoteller.

Hotellet hjelper også til å skape en unik opplevelse når noe spesielt skal feires, enten det er snak om en kjærlighetshelg i Bergen, bryllupsnatt, konfirmasjon eller hva med å nyte 17. mai på First Hotel Marin?

Du kan bestille dette hotellet mange steder på Internett. Vi kan anbefale Overnatting Bergen, Trivago eller Expedia.

First Hotel Marin ligger ca. 20 minutter fra flyplassen i Bergen med bil. Dersom du enda ikke har bestilt leiebil kan vi anbefale Leiebilguiden.no – Leiebil Bergen.

Bespisning

First Hotel Marin har egen hotell og bar, som går under navnet Beyer’en. Kjøkkenet er kjent for sin bruk av lokale råvarer, og har en variert meny som skulle falle i smak hos de fleste munner. Hit kommer ikke bare overnattende for å spise, men restauranten er et kjent navn for byens innbyggere når de skal nyte et bedre måltid. Baren innehar alle rettigheter, og betjeningen er behjelpelig med å arrangere for større selskaper.

Konferanser

First Hotel Marin er ikke bare et hotell for turister, men også for bedrifter. De flere møterømmene og den største konferansesalen har totalt rom for 180 mennesker samtidig. Det er naturligvis mulig å skreddersy et opphold med både overnatting, bespisning, aktiviteter og kursing. Betjeningen hjelper deg med dette, slik at oppholdet blir slik bedriften din ønsker det.