4 anbefalte hotell i Ålesund

alesundÅlesund er en populær turistby, som med sin kystbeliggenhet byr på spektakulære naturomgivelser i form av både fjell og fjorder. Den stadig økende turisttilstrømmingen har også ført til flere hoteller i byen, men vi skal her anbefale fire hoteller som er vel verdt en overnatting i Ålesund. Du kan bestille hotellene sammenligningsportaler som hotell Ålesund eller sider som Hotels.com.

Radisson Blu Hotell

Radisson Blu-navnet er synonymt med høy standard, og følgelig er det ikke spart på noe i det moderne Radisson Blu-hotellet i Ålesund. En sentral beliggenhet gjør det optimalt for turister, samtidig som det gir en nydelig utsikt utover sjøen, da bygningen er en del av kaianlegget i sentrum. Bor du her så kan du ta deg til de fleste attraksjoner og severdigheter til fots, noe som gjør at man kan spare mye penger på kollektivtransport. Hotellet har over 130 gjesterom av varierende standard.

Rica Parken

Rica Parken Hotel er ett av de største sentrumshotellene i Ålesund med nesten 200 gjesterom. Her bor du svært sentralt, med gangavstand til butikker, restauranter, utesteder og severdigheter. Ålesund er en forholdsvis kompakt by, og følgelig er beliggenheten meget bra for turister. Hotellet er kjent som et stort konferansehotell, men egner seg like bra for familier og par som vil ha et opphold av høy standard.

Rica Hotel Scandinavie

Rica Hotel Scandinavie er ett av to Rica-hoteller i Ålesund, og definitivt minste av de to, med 81 rom. I motsetning til flere andre hotell i byen holder det hus i en gammel bygning, noe som gir et mer autentisk og sjarmerende opphold. Beliggenheten er også sentral, og nærmest midt i sentrum, slik at bruk av føttene er den beste formen for transport. Alle rommene er nyrenoverte og holder høy standard.

Scandic Ålesund

Vil du ha nydelig utsikt over havet og fjorden, så er et opphold på Scandic Ålesund midt i blinken. Hotellet har over 150 gjesterom der de fleste har nydelig utsikt over sjøen, og hotellets beliggenhet er perfekt enten man vil spasere på kaia eller shoppe i sentrum. Hotellet har et omfattende servicetilbud og vil gjøre sitt ytterste for at du får et utmerket opphold som gjest i Ålesund og på Scandic.