Frogner House Hotel Norum

frogner-houseOm hotellet

Hotellet har historie så langt tilbake som for ca. 100 år siden. Da var det ikke som hotell, men som et pensjonat som drev i det små. Nå har det utviklet seg etter hvert til å bli et lite hotell, som tilbyr intimitet og sjarme. Frogner House er de som driver hotellet. Fra før så har de flere andre hoteller og leiligheter som de leier ut. Mottoet til Frogner House er «Home when you’re not». Det betyr at ønsket er at du skal ha hotellrom som gir deg tilnærmet det du har hjemme. Dette hotellet kan bestilles på blant annet på www.BilligeHotellOslo.no eller direkte på Forgner House Hotel sine hjemmesider – Frognerhouse.no/. Hotellet har forøvrig 57 rom, og fire store konferanserom tilgjengelig.

Beliggenhet

Bygningen som hotellet ligger i er plassert i Bygdøy Allé, noe som gir det en flott adresse også. Går du ut døren så har du tilgang til offentlig kommunikasjon som kan ta deg dit du vil. Dersom du ønsker å dra til sentrum, så er det kun en kort tur i buss, selv om du også fint kan bruke apostlenes hester også. I og med at hotellet ikke ligger midt i sentrum, så er det også stille og rolige omgivelser her. I nærheten av hotellet så finnes severdigheter som er verdt et besøk. Vigelandsparken, Frognerparken, Frogner Kirke og Det Kongelige Norske Slott for å nevne noen.

Fasiliteter

For de som trenger trådløst internett, så er dette gratis i fellesområdene. Det er også internettilgang på rommene. Alle rommene har også flatskjerm med muligheten til betal-TV. Det er også skrivebord og telefon på rommene, slik at det er mulig å arbeide litt på rommet. For gjestene ved hotellet så er det gratis frokost inkludert i prisen. Det er gratis tilgjengelige aviser i resepsjonen, som også er behjelpelige med assistanse ved bestilling av billetter og ellers den hjelpen du måtte trenge.