Amalie Hotell

amalie-hotell-tromsoØnsker du å bo usjenert og unikt i Tromsø? Da vil et opphold på trivelige Amalie Hotell være midt i blinken. Dette er hotellet for deg som vil slippe «standardrommene» hos de store hotellkjedene, men heller vil bo i koselige omgivelser med ekstra god service og gode opplevelser.

Om hotellet

Amalie Hotell ligger sentralt i Tromsø, nærmest i selve hjertet av byens sentrum. Fra hotellet kan du dermed komme deg til de fleste severdighetene i byen. Mange som overnatter på Amalie Hotell velger også å komme tilbake, og hotellet lever nærmest av stamgjestene sine. De 48 rommene som tilbys gir det lille ekstra til gjesten, i form av utstyr som hårfønere, tekokere, kabeltv, internett og lignende. Man kan dessuten steke vafler på hotellet, og kaffe og te tilbys alltid i resepsjonen. Hotellet bestiller du på Amalie-hotell.no/no/ eller du kan også prøve HOtell Tromsø.

Hotellets bygning var i utgangspunktet en gammel herskapsgård, som ble revet for å bli hotell. Amalie Hotell er dessuten lokaleid og bidrar til vekst i Tromsø. Kommer du til Ishavsbyen med fly, så er bussturen fra hotellet på bare 15 minutter.

Bespisning og aktiviteter

Hotellet har en enklere restaurant, der det serveres frokost frem til klokken 10:00 (11 i helgene). Det serveres ikke lunsj eller middag, men som nevnt innledningsvis har hotellet et noe unikt vaffeltilbud hver eneste dag. Dessuten ligger det flere trivelige restauranter i umiddelbar nærhet til hotellet.

Amalie Hotell spesialiserer seg også på turistopplevelser. Derfor har de mange gode tips og anbefalinger til hva som er verdt å se i Tromsø, eller hva man kan finne på dersom man er litt eventyrlysten. Utesteder og museer ligger dessuten bare noen få kvartaler fra hotellet.

Folkets røst

Overnattende som bor på Amalie Hotell er stort sett fornøyd med oppholdet. På TripAdvisor har hotellet fått en solid rangering på hele 85 prosent, basert på 89 vurderinger – noe som gjør hotellet til et av de høyest rangerte i Tromsø. Det er nok ingen tvil om at et opphold her vil gjøre deg fornøyd.